Facebook LinkedIn QR-code

‘Enterprise’ vakmanschap voor een MKB prijs.

Diensten Pakket:

 • Migratie & Vervanging

  Onze beproefde migratiescenario’s zijn met succes uitgevoerd bij financiële instellingen in binnen- en buitenland waar continuïteit en behoud van functionaliteit voorop staat.

 • Netwerk ‘Health Check’

  Is uw netwerk nog wel van deze tijd? Veel zaken kunnen misgaan omdat het bedrijfsnetwerk en/of de gekoppelde apparatuur slecht zijn onderhouden.
  Denk hierbij ook aan Wifi (encryptie), externe toegang en het bijhouden van alle ‘security patches’!

 • Onderhoud & Beheer

  Wij bieden voor uw bedrijf systeembeheer op contract of oproep basis aan, hetgeen inhoudt dat wij de installatie en onderhoud van uw computers, netwerk en randapparatuur voor u op een professionele wijze uitvoeren.

 • IT Infrastructuur

  Na een inventarisatie van uw bestaande hard- en software kijken wij samen met u hoe en met welke investeringen u kunt inspelen op nieuwe ontwikkelingen en toepassingen. Bijv. het gebruik van de ‘Cloud‘ en ‘Het Nieuwe Werken‘.

 • Documentatie

  Wij kunnen u helpen bij het opzetten van up-to-date documentatie en desgewenst opnemen in een zgn. ‘Configuration Management Database’ (CMDB) zodat alle installatie gegevens altijd binnen handbereik zijn.

 • Helpdesk

  GAUW IT SERVICES beschikt over een eigen web-based ‘Helpdesk Service’ zodat u ten allen tijde uw IT probleem bij ons kunt melden.

 • Offerte-check

  Een IT-offerte behoort compleet, duidelijk en bovenal realistisch te zijn qua prijsstelling. GAUW IT SERVICES kunt U hierbij helpen om IT offertes van derden te controleren op bijv. reputatie, prijsstelling, hardware component keuze, uurtarifering en benodigde (installatie)tijd.

GAUW IT services